Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog, ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Inspiratie........

Wat heeft het uitje van afgelopen zaterdag naar Doe@ding veel inspiratie opgeleverd! Ben helemaal in de ban van de roosjes, of liever gezegd Rozen! Wat zijn ze leuk zo.
Omdat mijn schoonzus vandaag jarig is, wilde ik haar een kleinigheidje geven, wij hebben zo een grote familie, daar is geen beginnen aan om cadeaus te geven, we hebben gemiddeld 2 verjaardagen in de week en dan heb ik het alleen over broers en zussen! Dus dan begrijp je wel dat het je faillissement zou beteken als daar allemaal iets aan gegeven moet worden, maar ze vinden het wel leuk om een mooie kaart of iets anders wat zelf gemaakt is te krijgen, dit hart kwam ik tegen bij de Action(het papier is daar ook van), ik heb in het verleden van Janet ook zo een mooi versierd hart gekregen, dart staat nog steeds op mijn tafel te pronken, dus ben ik er mee aan de slag gegaan, en omdat de rozen best groot kunnen zijn is het heel mooi om het daar mee te versieren.


6 opmerkingen:

alita zei

Jeetje Tini wat een mooi hart heb je gemaakt, kijk dan hoef je helemaal geen ander kado te krijgen want dit is al een kado, ik vind het heel mooi en je roosjes zijn super!!

groetjes Alita

Cobie zei

Geweldig... wat is dit een leuk kado!

Groetjes Cobie

Marcelle v.d Ven zei

Wat n leuk kadoo om te krijgen, slaap jij s nachts toch wel. Waar haal je de tijd toch vandaag om zoveel leuks te maken.
Gr. Marcelle

Joke de Wit zei

Prachtig Tini zo mooi gemaakt.groetjes Joke

Tineke van der Linden zei

Wat heb je het hartendoosje prachtig gepimpt Tiny!
Je hebt dus een gezellige dag gehad in Spijkenisse. Jammer dat we elkaar gemist hebben...
Groetjes Tineke

jolanda zei

heel leuk gedaan