Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op mijn blog, ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Bloemenboeket

De Olympische Spelen zijn voorbij, weer tijd om iets te maken! Niet dat ik hele dagen naar sport gekeken heb hoor (heb wel wat beters te doen) maar ik vond sommige sporten toch wel heel mooi en dan is er niet zoveel tijd voor de hobby, er moet ook zo af en toe gewerkt worden, de tweeling zijn ook thuis, dus daar ben ik nu ook heel vaak, ze maken het heel goed en wat is er dan leuker om te doen dan lekker badderen en flesje geven en heerlijk vertroetelen, het voordeel van een tweeling is dat er altijd wel één baby beschikbaar is, ik geniet er met volle teugen van!

Nu even over mijn kaartje, het plaatje is uit een stansvel wat ik al heel lang had liggen, ik vond dat ik die nu toch maar eens op moest gaan maken, er zaten er drie op dus er volgen er hierna nog twee uit hetzelfde knipvel.
Ik had bij de Action weer zo een blok papier gekocht waar hele mooie bijzaten en deze kleur matchte heel goed bij de bloemen, en dan met de prachtige mal, dan hoefde er verder niet zoveel aan toegevoegd te worden.
Zie hier het resultaat.


1 opmerking:

Tineke van der Linden zei

Wat een prachtige kaart Tini!
Fijn dat de tweeling heerlijk thuis is. Knuffel maar heerlijk met de kleintjes.
Groetjes Tineke